Wiley、CUPのEブックが利用可能になりました
Wiley & CUP's eBooks are available

Chemistry(化学分野)、Physical Sciences & Engineering(物理・工学分野)を中心としたWiley社、 Physical Sciences(物理学分野)を中心としたCUP(Cambridge University Press)社の電子ブック、
計146タイトルが利用可能になりました。

タイトルリストは以下のファイルをご参照ください。

「東京工業大学 電子ジャーナル・電子ブックリスト」または、東工大OPACからご利用下さい。
データベース・電子ジャーナル利用上の注意も併せてご覧ください。

Now electronic Books published by Wiley (mainly Chemistry, Physical Sciences & Engineering field) and CUP(Cambridge University Press) (mainly Physical Sciences field) are available.

Please see the list of available titles.
Please go to the Tokyo Tech Electronic Journal and Ebooks List or Library's Catalog (OPAC).
See also this attention.

2014年5月23日
情報管理グループ(3214)