「CRCnetBASE」の電子書籍のトライアルを実施します(9/23~12/22)
We have a trial of CRCnetBASE from September 23 to December 22, 2016

附属図書館では「CRCnetBASE」のトライアルを実施します。
今回のトライアルの利用結果を今後の電子書籍購入の検討材料といたしますので、ぜひこの機会にご活用ください。
ご意見・ご感想をアンケートフォームからお寄せください。

1. 実施期間
      2016年9月23日(金)~2016年12月22日(木)

2.トライアルを実施するサービス

CRCnetBASE

CRCnetBASEはCRC Press(Taylor & Francisグループ)が提供する機関向け電子書籍プラットフォームで、14,000タイトル以上の電子書籍を提供しています。今回のトライアルでは11,000タイトル以上の工学・化学・数学・物理学・環境科学等のタイトルをご利用いただけます。

• 同時アクセス数 無制限
      • DRMフリーPDF
      • 章単位での検索結果表示・ダウンロード
      • IPアドレス自動認証のためログイン必要無し

アクセス先:www.CRCnetBASE.com
      タイトルリスト(Excelファイル)[2016.6.16版]
      案内チラシ(PDFファイル)

利用においては、データベース、電子ジャーナルを利用する場合と同様に、以下の行為は禁止されています。

こちらのページも合わせてご覧ください。

ご意見、感想をこちらからお寄せください。(2016年12月29日(木)まで)

Tokyo Institute of Technology Library has a trial access to the CRCnetBASE.
We invite you to use it, and tell us what you think.
      Friday, September 23, 2016 - Thursday, December 22, 2016

2. Trial service

CRCnetBASE

CRCnetBASE, the award-winning Science, Technology, and Medicine eBook platform from CRC Press, offers a comprehensive eBook collection that delivers more than 14,000 references in over 350 subject areas. In this trial, more than 11,000 titles are available.

• Unlimited simultaneous users
      • DRM-free PDF files
      • CRCnetBASE eBooks can be downloaded to your desktop on a chapter-by-chapter basis.
      • IP address authentication

Access : www.CRCnetBASE.com
      Title list (Excel) [2016.6.16]
      Flyer (PDF)

Use only the books that you really need for academic and educational purposes.

See also this page.

Please give us your feedback on the services. Click here.
      (The period is until Thursday, December 29, 2016)

2016年9月15日
情報管理グループ(03-5734-3214)