電子書籍「Wiley Online Books」のトライアルを実施します(2017/6/30まで)
We have a trial of Wiley Online Books until June 30, 2017

(English version below)

附属図書館では、Wiley社の電子コンテンツプラットフォーム「Wiley Online Library」で提供される電子書籍のトライアルを実施します。
今回のトライアルの利用結果を電子書籍購入における検討材料といたしますので、この機会にぜひご活用ください。 ご意見・ご感想をアンケートフォームからお寄せください。

1.実施期間
      2017年6月30日(金)まで
      一部のタイトルはトライアル終了後も継続して利用できます。

2.利用可能なタイトル
      理工医学から人文社会まで幅広い分野の約19,000点が利用可能です。 詳しくは タイトルリスト[Excelファイル] をご覧ください。
      なお「Wiley Online Library」で提供されている電子ジャーナルとレファレンスワークス(百科事典やハンドブック)は本トライアルの対象には含まれません。

3.アクセス方法

利用においては、データベース、電子ジャーナルを利用する場合と同様に、以下の行為は禁止されています。

• 全文はPDFにて利用できます。
    • 同一資料を複数人が同時に使用できます。

Tokyo Institute of Technology Library has a trial access to the Wiley Online Books.
We invite you to use it, and tell us what you think.
      Friday, June 30, 2017
      Some titles will continue to be available after the trial.

2. Titles
      You can read 19,000 online books in the life, health and physical sciences, social sciences and humanities. For further information, please see the Title list [Excel file].
      The platform "Wiley Online Library" is same as the electronic journals, encyclopedias and handbooks. But this trial does not include those materials.

3. Access
      Use only the books that you really need for academic and educational purposes.
      See also Attention to the Use of Electronic Information Resources.

• Contents are available in PDF format.
    • Multiple users can use the same content at a time.

2016年12月28日
情報管理グループ / Information Management Group (03-5734-3214)