2017年3月卒業・修了・離職予定の方々へ
To those who are expected to graduate or leave Tokyo Tech in March 2017

学生証/職員証の有効期限が「2017年3月31日」の方は、図書の返却期限が「2017年3月17日(金)」です。
借りている図書がないか、再度ご確認ください。
 >>TDLオンラインリクエストで確認できます。
 ※ログイン後、「貸出・予約状況/貸出延長」メニューの「確認・延長する」をクリックすると、
  借りている図書と返却期限の一覧が表示されます。
借りている図書は、期限内に図書館へ必ず返却してくださるようお願いします。 閉館時には、図書館入口付近に設置されたブックポストに返却することができます。もし図書を紛失・破損等された場合は、【問い合わせ先】にご相談ください。

また、学外および学内他キャンパスから取り寄せた文献は、必ず卒業・修了・離職までにお受け取りください。

【内部進学の方へ】
貸出期間の延長を希望される場合は、個別にご相談に応じますので、【問い合わせ先】にご相談ください。

【在学期間延長予定の方へ】
引き続き図書館を利用するには、教務課で学生証更新の手続きをする必要があります。教務課で手続きを行った後、【問い合わせ先】にご相談ください。

【問い合わせ先】
・附属図書館 大岡山本館/すずかけ台分館カウンター(受付時間:平日8:45 - 17:00)
Askサービス

If the expiration date of your student/staff identification card is "2017年3月31日" and you are expected to graduate or leave Tokyo Institute of Technology in March, you have to return all library books you have by Friday, March 17, 2017. When the library is closed, you can return them to the book return outside of the entrance.
When you lost or damaged a book, come to the library counter between 8:45 a.m. and 5:00 p.m. on weekdays.

Please make sure if you have library books.
>> See the TDL Online Request for the current borrowing status.
 Log in to the Online Request and you can confirm the list of books you have and their due dates in the "Borrowing and Reservation Status/Renewing".

Additionally, please make sure to receive photocopies you ordered from other libraries before graduation or leaving.

If you are scheduled to stay in Tokyo Tech after April, you may borrow books after March 18. For details, please contact us.

[Contact Information]
・Ookayama Library / Suzukakedai Library counter (Weekdays 8:45 a.m. - 5:00 p.m.)
Ask Service

(PDF)