企画展示「図書館サポーター推薦:ヒト,モノ,コトの歴史の本」
Book Display: "Everything in this world has a history" recommended by Library Supporters

ありとあらゆるヒト、モノ、コトが持つ歴史。その一部をのぞいてみませんか。
この夏、図書館サポーター*が多種多様な歴史についての本やDVDをおすすめします。
国、建物、絵画、音楽、食べ物、技術、言葉、デザイン、方程式、コンピュータ…。気になるテーマのものが見つかりましたら、ぜひ借りてみてください。大岡山およびすずかけ台の図書館に展示しています。

*図書館サポーターとは・・・
  カウンター対応、書架の整理、資料の整備、広報活動、展示等の企画 など
  図書館内でさまざまな仕事を補助してくれている学生たちです。

【展示期間】
 2017年7月14日(金)~9月21日(木)

【展示本リスト】
 紹介されている本とそれに対するコメントは、
 こちら(PDF)でもご覧いただけます。

(ポスター:PDF)
Everything in this world has a history.
This summer, library supporters* recommend a wide variety of history books and DVDs from the library's collection.
These materials are exhibited in the Ookayama and Suzukakedai Libraries and available for borrowing.

* Library Supporters are Tokyo Tech students who work in the library.

[Period]
Friday, July 14 – Thursday, September 21

[Book List]
See here (PDF).

2017年7月14日